Παραγωγή Καρυδόψιχας

Ελληνική καρυδόψιχα
Στην οικογενειακή μας επιχείρηση διαθέτουμε γραμμή επεξεργασίας καρυδιών. Κατά τη διάρκεια της πορείας μας στον τομέα των ξηρών καρπών, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με Έλληνες παραγωγούς από περιοχές της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Στερεάς Ελλάδας, γνωστές για το γόνιμο έδαφος και το ιδανικό κλίμα για την καλλιέργεια της καρυδιάς.
Έτσι, συλλέγουμε ελληνικά καρύδια σε κέλυφος όλων των ποικιλιών που καλλιεργούνται στην Ελλάδα και τα προσφέρουμε χύμα και τυποποιημένα σε συσκευασίες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των συνεργατών μας.
Ελληνική φύση
Η Ελληνική φύση είναι μοναδική και εξαιρετικά πλούσια. Οι προμηθευτές μας είναι μικροί παραγωγοί, που έχουν αξιοποιήσει το έδαφος και το κλίμα της Ελλάδας για την καλλιέργεια και την παραγωγή των καρυδιών.
Το Ελληνικό καρύδι παράγεται στην Ελλάδα με φυσικό τρόπο. Η συγκομιδή ξεκινά στο τέλος Σεπτεμβρίου. Τα καρύδια στη συνέχεια αποφλοιώνονται, πλένονται με καθαρό νερό και τέλος στεγνώνουν με φυσικό τρόπο στο φως του ήλιου για να διατηρηθούν όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Όταν είναι έτοιμα, συλλέγονται και μεταφέρονται στην εταιρεία μας, όπου γίνεται το σπάσιμο και η διαλογή της καρυδόψιχας στη γραμμή επεξεργασίας καρυδιών. Τέλος, συσκευάζονται και αποθηκεύονται σε ειδικά ψυγεία στην απαιτούμενη υγρασία και θερμοκρασία, ώστε να διατηρηθεί η φρεσκάδα και η γεύση τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.
